Γοργόνα

Θεματικό πάρτιΓοργόνα

Ηλικία 4+

Διάρκεια 1 ώρα

Αριθμός παιδιών 10+

Κόστος 60€

Περιγραφή:

Ένα πρόγραμμα κομμένο και φτιαγμένο για γοργόνες! Γοργόνες σε στίβο μάχης, σημαδεύω το δελφίνι, κυνήγι ερωτήσεων με πρωταγωνιστές παιδικούς ήρωες της θάλασσας, μεταμόρφωση των κοριτσιών σε γοργόνες αλλά και ζωάκια της θάλασσας για τα αγόρια με απλές κατασκευές. Ένα θεατρικό διαδραματίζεται ανάμεσα τους όπου μέσα από φουρτούνες και δοκιμασίες προσπαθούν να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό.

Ένα μοναδικό πάρτυ προσαρμοσμένο στις ηλικίες και στον χώρο διεξαγωγής.

Για περισσότερες επιλογές όσο αφορά το θεματικό σας πάρτυ επιλέξτε απίθανα παιχνίδια αλλά και μικρές λεπτομέρειες όπως προσκλητήρια η και δωράκια για ένα ολοκληρωμένο θεματικό πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο σε όλους. Δείτε παρακάτω.

Στόχος με ψαράκια

Ηλικία 3+

Διάρκεια 30 λεπτά

Αριθμός παιδιών 10-15

Κόστος ΔΩΡΕΑΝ

Περιγραφή: Το παιχνίδι θεματικού στόχου μπορεί να υλοποιηθεί σε ένα βασικό πρόγραμμα εμψύχωσης αλλά και ως μεμονωμένο παιχνίδι στο χώρο που διοργανώνεται η εκδήλωση.

Φουσκωτή πισίνα με άμμο

Ηλικία 3+

Διάρκεια 30 λεπτά

Αριθμός παιδιών 10-15

Κόστος 50€

Περιγραφή: Το παιχνίδι μπορεί να υλοποιηθεί σε ένα βασικό πρόγραμμα εμψύχωσης αλλά και ως μεμονωμένο παιχνίδι στο χώρο που διοργανώνεται η εκδήλωση

Limbo

Ηλικία 3+

Διάρκεια 30 λεπτά

Αριθμός παιδιών 10-15

Κόστος ΔΩΡΕΑΝ

Περιγραφή: Το παιχνίδι μπορεί να υλοποιηθεί σε ένα βασικό πρόγραμμα εμψύχωσης αλλά και ως μεμονωμένο παιχνίδι στο χώρο που διοργανώνεται η εκδήλωση.


Cut-out Γοργόνα

Ηλικία 3+

Διάρκεια 60 λεπτά

Αριθμός παιδιών 10-15

Κόστος 50€

Περιγραφή: Ένας πίνακας με ζωγραφισμένη τη γοργόνα μπορεί να υπάρχει στην υποδοχή του χώρου που θα γίνει το πάρτυ. Τα παιδιά (και όχι μόνο) μπορούν να τοποθετήσουν το κεφάλι τους στο πρόσωπο της γοργόνας (που λείπει) και να μεταμορφωθούν όλοι με χιουμοριστικό τρόπο σε γοργόνες.