Πρόγραμμα Εμψύχωσης

Πρόγραμμα Εμψύχωσης

Σχεδιασμένα προγράμματα από έμπειρους παιδαγωγούς, γυμναστές, θεατρολόγους για σίγουρο αποτέλεσμα 50€/ώρα.

Βασικό πρόγραμμα

Προγράμματα εμψύχωσης για παιδιά ηλικίας από 2-13 χρονών το οποίο αποτελείται από θεατρικά παιχνίδι, μουσικοχορευτικούς διαγωνισμούς, παντομίμα, ομαδικά παιχνίδια κίνησης, ερωτήσεις γνώσεων, παραδοσιακά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού , face painting και πολλές μπαλονοκατασκευές για όλα τα παιδιά.

Μπουμπούκια

Για μικρότερα παιδιά ηλικίας από 2-6 χρονών οργανώνεται πρόγραμμα το οποίο αποτελείται από κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιού, μουσικοχορευτικά παιχνίδια και πολλούς διαγωνισμούς κατάλληλους για αυτή την ηλικία.

Μελίσσες

Ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο για δραστήρια κινητικά και με όρεξη για κούραση παιδιά ηλικίας από 5-13 χρονών .Το πρόγραμμα αποτελείται από τσουβαλοδρομίες, νεροδρομίες, κυνηγητό, μπάλα καμένη πατάτα και παιχνίδια ισορροπίας

Διαλέγω το θέμα μου

Σε αυτό το πρόγραμμα το οποίο ακολουθείται από το θέμα του πάρτι οργανώνονται παιχνίδια και δραστηριότητες με αυτό το θέμα. Όπως ζωγραφική βλέπω και κάνω και πολλά άλλα. Στολές αφηγούνται το παραμύθι του ηρώα και μοιράζουν μπαλονάκια στα παιδιά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 12 μηνών και πάνω και αποτελείται από διάφορα παιχνίδια όπως κινητικά παιχνίδια, φτιάχνουμε ένα μουσικό συγκρότημα με τους φίλους μου και παίζουμε μουσική με μαράκες και κουδουνάκια και χορεύουμε στον ρυθμό, καλώ τους φίλους μου να γίνουν ζωγράφοι και να μου χαρίσουν μια ζωγραφιά για τα γενέθλια μου, κουκλοθέατρο για μικρά και μεγάλα παιδιά, μπαλόνια σε διάφορα σχέδια.

 

 

Προσιτές τιμές στην καλύτερη ποιότητα! Δοκιμάστε μας.

  Καλέστε μας να βρούμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει.