Άνοιξη

    • Γλαστράκι μου καλό σε φτιάχνω όπως θέλω εγώ

Το κάθε παιδί δημιουργεί το δικό του γλαστράκι με το λουλουδάκι του. Με κέφι και φαντασία το ζωγραφίζουν και το διακοσμούν. Τέλος φυτεύουν το λουλουδάκι που θα επιλέξουν και θα το παρουσιάσουν στα υπόλοιπα παιδιά .

    • Αμυγδαλιά μου καμαρωτή

Τα παιδιά μαθαίνουν για την αμυγδαλιά μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια. Φτιάχνουν το δικό τους ανθάκι τρισδιάστατο αλλά και ζωγραφίζουν όπως μοναδικά ξέρουν την αμυγδαλιά πάνω σε διακοσμητικό κερί.

    • Πικ νικ πάρτυ

Κλείστε εσείς το χώρο κοντά σε πάρκο και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας. Τα παιδιά έχοντας το δικό τους καλαθάκι διακοσμούν ατομικά μπισκότα και κέικ. Κεντάνε το δικό τους σουπλά και χωρίζονται σε ομάδες και δημιουργούν τα δικά τους ΄κοκτέιλ΄ . Διασκεδαστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου με την συμμετοχή και των γονιών κλέβουν την παράσταση.

    • Κυνήγι λουλουδιών

Ένα ανάλογο κυνήγι θησαυρού αλλά κυνηγώντας λουλούδια. Κρυμμένα λουλούδια διαφόρων ειδών σε πολλά σημεία που δημιουργούν οφθαλμαπάτη. Ερωτήσεις, γρίφοι, και πολλά παιχνίδια μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τα πραγματικά λουλούδια και να φτάσουμε στον τελικό στόχο.

    • Αθλοπαιδεία και χαρα

Ένα πάρτυ μόνο για παιδιά που ξέρουν από κούραση. 60΄λεπτά non stop παιχνίδια κίνησης. Κυνηγητό, μπάσκετ, παιχνίδια μετ΄εμποδίων, σκυταλοδρομίες και πολλά άλλα παιχνίδια δίνουν ένταση και κίνηση στο πάρτυ.